Pametne aplikacije za praktične kupce !
GLOOK i GO:COIN – Loyalty&More

Svi pričaju o crypto valutama ! Do sada ti je ta priča bila negde daleko jer je kopanje crypto tokena komplikovano i rizično.  GLOOK ti nudi da stvaraš nove CRYPTO tokene – GO:COINE !  Dovoljno je samo da se KREĆEŠ. Svaki metar tvog kretanja će kreirati odredjenu količinu GO:COIN-a.  Ovaj CRYPTO token mozeš trošiti u GLOOK aplikaciji. Svaki dan NOVA ŠANSA, svaki dan SVE BOLJA I RAZNOVRSNIJA PONUDA !

Tvoj novčanik je pun plastičnih kartica lojalnosti i drugih benefit kartica ? Prošle su  mnoge dobre akcije i promocije zato što ti je bilo mrsko da sečeš  papirne kupone ili je prosto zaboravjeno ? Poeni skupljeni u nekom od poznatih programa lojalnosti su izgubljeni ?

GLOOK- nova, jedinstvena aplikacija koja će ti doneti sasvim posebno  iskustvo ! CRYPTO tokeni, druzi se sa nama, kreći se i zaradi, prati najbolje prodavnice, sjajne brendovi i njihove benefit i lojalti programe, promocije, obaveštenja, kuponi, vaučeri itd na jednom mestu – u glook.me aplikaciji.

PREUZMITE DOKUMENT:  USLOVI KORIŠĆENJA

appstore-download-apple

appstore-download-google

UPOZNAJ GLOOK APLIKACIJE !

GO:COIN

GLOOK ti plaća da se krećeš ! Kopaj CRYPTO GO:COIN-e u GLOOK aplikaciji. Šetaj, trči, vozi … za svaki metar zaradićeš GO:COINE. Kupuj za GO:COIN-e na strani PONUDE !

e-novčanik

IZBACI PLASTIČNE KARTICE IZ NOVČANIKA ! GLOOK je tvoj elektronski novčanik za sve  kartice lojalnosti.  Svi stečeni poeni, popusti ili krediti za otkup nagradnih kupona su vam sada na jednom mestu.

deli i oceni

Svoje zadovoljstvo (ili nezadovoljstvo) nekim klubom, ili akcijom, kuponom i sl možeš u svakom trenutku izraziti davanjem ocene ( 1-5 zvezdica ). Podeli na društvenim mrezama svoje GLOOK iskustvo ili današnji GO:COIN skor !

Screen1png
Screen1png
Screen2png
Screen3png
Screen4png
Screen5png
Screen6png

Više od lojaltija !

Ne propusti programe lojalnosti , promo akcije, popuste i kupone tvojih š omiljenih prodavnica. Ovde možeš videti i ako želiš poručiti kupone , ekstra poene i kredite za nagrade itd. Ovde kupuj za GO:COIN-e ! Mi ti nudimo da kupiš iPHONE X za 19.990 GO:COIN-a . Preuzmi GLOOK odmah i počni da skupljaš !

Moja brzina

GLOOK sovica se brine da ne platiš kaznu na putu ! Odredi početnu i krajnju naplatnu rampu i gluk će pratiti tvoju prosečnu brzinu na putu. Takođe, kad počne merenje brzine, počeće i kopanje GO:COINA za voznju ! Pametno i korisno !

notifikacije i info

Vaše omiljene prodavnice će vam preko glook aplikacije ponekad poslati obaveštenje, informaciju ili će Vam čestitati rođendan. Sve te informacije biće složene i dostupne na jednom mestu, a kada prestanu da budu aktuelne, jednostavno će nestati.

GLOOK plaća tvoje KRETANJE !

glook1 poštuje tvoje  vreme i pomaže ti pri kupovini. Kopaj GO:COINE i troši ih na GLOOK strani PONUDE !Uvek je tu kad je potrebno. Zaboravi na plastične kartice, papirne kupone i sl. Sve  je od sada na jednom mestu !

screen-mockup-4

GO:COIN CRYPTO RUDAR, NOVČANIK I PRODAVNICA U JEDNOM !

Kopaj GO:COIN crypto tokene,  „Glookuj“ – istražuj klubove, tj lojalti programe i akcije velikog broja firmi – prodavnice svih vrsta , bioskopa, pozorišta, poslastičarnica, restorana, hotela… Glook zajednica će vremenom biti sve veća i veća omogućujući sjajan izbor programa i akcija.

  Lepo, inovativno i jednostavno !

Maksimum naše pažnje i energije posvetili smo jednostavnosti i intuitivnosti naše glook.me aplikacije. Ova aplikacija će ti  samo jednom pokazati kako se određeni servis koristi i to će biti sasvim dovoljno. Naš inovativni interaktivni meni SOVICA će Vas prosto očarati.

Kliknite na nju i bićete tamo gde želite u trenu.

glook-me-img-1

Spremamo nove funkcionlnosti u glook.me aplikaciji

glook.me  aplikacija će se konstantno razvijati i unapređivati. Već sada imamo veliki broj inovacija koje spremamo za tebe. Takođe, aktiviraćemo veliki broj korisnih servisa u aplikaciji koji će vam značiti u svakodnevnom životu. Ostanit deo glook.me zajednice i uživaj u nečem sasvim novom !

Pridružite nam se !

Upoznajte glook.me